Autoglanz Armour Mousse Paint Sealant 150 Ml

Wanneer u, uw lakwerk in topconditie wilt houden is het belangrijk deze te beschermen met een sealant of een wax. Bij Autoglanz willen ze het in topstaat brengen van uw lakwerk zo gemakkelijk mogelijk maken. Om deze reden heeft Autoglanz Armour Mousse ontwikkeld.

Armour Mousse is de ultime syntetische sealant, en aanbrengen kan bijna niet makkelijker. Dip de applicator een beetje in de mousse en verspreid dit over het paneel.
Het verwijderen is misschien nog wel makkelijker, na het aanbrengen even laten curen en vervolgens uitpoetsen met een goede kwaliteit microvezeldoek,

Armour mousse vereist geen speciale voorbehandeling en kan met een normale wasbeurt een standtijd halen van een aantal maanden tot een jaar Zodra u heeft ondekt hoe gemakkelijk de Armour Mousse werkt kijkt u niet meer terug naar de huidige sealants, maar blijft u dit topproduct iedere keer weer aanbrengen.

Armour mousse komt uit dezelfde hybrid familie als de Synthseal, en de Smooth Velvet. En geeft naast een hoogglans finish ook een super beading en sheeting

Pro tip- Top armour mousse af met de Autoglanz luminosity vloeibare wax over 2 lagen Armour Mousse. Dezelfde hybrid technologie zorgt ervoor dat deze producten zich aan elkaar vast hechten en geven een glans+bescherming waar u nog maanden van kan genieten!

Eigenschappen:

  • Easy on, easy off
  • Half zachte pasta (soft paste)
  • Langdurige bescherming
  • Hybrid technologie
  • Beading en sheeting
  • Superglans
35,00 €