Autoglanz Cannon Coat 500ml

Auto Glanz Cannon Coat – De gemakkelijkste coating op de markt!
Cannon Coat langdurige lakverzegeling, ontwikkeld om via de schuimlans van uw hogedrukreiniger op uw auto aan te brengen. Schuim de auto gewoon in Cannon Coat en spoel het product af. Dan is de auto verzegeld! Het product verhoogt de glans van de lak, net zoals het alle oppervlakken waarop het wordt aangebracht zowel water- als vuilafstotend maakt. Als u na elke wasbeurt Cannon Coat gebruikt, zorgt u er altijd voor dat uw auto makkelijk schoon te maken is en er altijd fantastisch uitziet. We raden aan om het product te gebruiken als aanvulling op de bestaande lakbescherming van de auto, of als primaire lakbescherming voor degenen onder u die lakafdichting ongelooflijk eenvoudig willen maken!

Nieuwste technologie
Als u houdt van snel, eenvoudig en ongelooflijk effectief beschermen van uw auto, dan wordt Cannon Coat gegarandeerd uw nieuwe favoriete product. Wij zijn allang overtuigd en hebben van Cannon Coat een van de producten gemaakt die een vaste plek in huis heeft in onze garages en voortaan zal worden gebruikt in het onderwijs op onze Car Care Academy.

Als je bekend bent met de populaire Aqua Seal, dan weet je al een beetje hoe Cannon Coat zich gedraagt. Maar het product is niet zomaar een iets meer gepofte versie die je in je schuimlans kunt stoppen. Het is vanaf de grond af opgebouwd met ingrediënten van zowel Trim Reaper, Aqua Seal als een aantal volledig nieuwe componenten uit de wereld van nanotechnologie. Daarmee loopt Auto Glanz duidelijk voorop als het om duurzaamheid gaat. Waar de concurrenten hoogstens 2-4 weken houdbaar zijn, is onze ervaring dat je in de zomermaanden 3+ maanden houdbaar per fles kunt krijgen. behandeling (!) Zelfs in de winter op een auto die veel rijdt, hebben we zelfs na 2-3 weken fijne waterdruppels gezien. En dat op een auto die veel km rijdt. En als je bedenkt hoe gemakkelijk het is, is dit behoorlijk indrukwekkend!

Alle voordelen
U kunt en moet Cannon Coat gebruiken, ongeacht welke lakbescherming de auto heeft. Ja of nee. Als je het dan gewoon makkelijk wilt, kun je kiezen voor Cannon Coat. Omgekeerd, als u een lakverzegeling, was of coating heeft, kunt u Cannon Coat gebruiken om de bescherming te vergroten.

Op onbeschermde lak zorgt Cannon Coat ervoor dat de lak super hydrofoob wordt. Het water veegt van de lak en helpt je bij het daaropvolgende proces van het afvegen van de auto. Het zorgt ervoor dat de waterdruppels een lagere contacthoek hebben, waardoor b.v. om het water van de lak te blazen.

Ook verhoogt het de glans van de lak aanzienlijk. Ook op een goed onderhouden lak is goed te zien of je met Cannon Coat hebt behandeld of niet. Best wel gaaf!

Hoogtepunten:

Eenvoudige toepassing. De auto inzepen, de auto afspoelen
3+ maanden houdbaar
Maak het drogen van uw auto gemakkelijker
Versterkt de glans van de lak
Er is geen speciale voorbereiding nodig
Veilig op alle oppervlakken, ook op glas
Instructies:

Zorg ervoor dat de auto voor het aanbrengen grondig is gewassen met Auto Glanz Pure Shampoo. Zorg er ook voor dat de verf koel is en dat u tijdens het aanbrengen in de schaduw werkt.

Meng 50 ml Cannon Coat met 450 ml water in een schuimlans
Verspreid het product over de hele auto en zorg ervoor dat alle oppervlakken bedekt zijn – zelfs de binnenste spatborden en velgen om vuilophoping te voorkomen!
Spoel de auto daarna grondig af. Let vooral op deurnaden en andere openingen waar restproduct zich kan verstoppen
gespoeld
Droog de auto vervolgens af door het water af te blazen of gebruik onze Auto Glanz Double Twist Towel
Als je klaar bent, spoel dan je schuimlans goed uit met water.

Kan Cannon Coat verder verdund worden?

Ja, u kunt gemakkelijk Cannon Coat 10-25 ml per 450 ml water gebruiken. Bijv. als je de auto vaak wast. Op deze manier kan het product ook nog eens super zuinig in gebruik gemaakt worden.
Ik denk niet dat ik zo'n goede duurzaamheid kan krijgen als je zegt?

Duurzaamheid hangt van veel factoren af. De belangrijkste factor is echter hoe schoon de lak is en was in verhouding tot het product dat werd aangebracht. Als de lak veel teer, vliegroest en aanslag bevat, raden we aan de lak te "resetten". Bijv. met een kleibar.

16,00 €