2FAST D'SIGN IS MEER DAN ENKEL STICKERS


Welkom bij 2Fast D'Sign - Waar Passie en Creativiteit Samenkomen!

Bij 2Fast D'Sign draait alles om het leveren van unieke en gepersonaliseerde producten die perfect aansluiten bij jouw stijl en persoonlijkheid. Wij zijn Kimi, 22 jaar oud, en Julie, 21 jaar oud, en wij zijn gepassioneerd in wat we doen. Onze onderneming is een ware uitdrukking van onze liefde voor design, motorsport en creativiteit.

Onze Specialiteiten


Stickers met een Persoonlijke Touch

Of het nu gaat om het pimpen van je auto, het customizen van je laptop of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan je dagelijkse spullen, onze stickers maken het verschil. Met oog voor detail en hoogwaardige materialen creëren we stickers die opvallen en blijven plakken, letterlijk!


Gepersonaliseerde (Bedrijfs)kleding

Laat jouw stijl spreken met onze gepersonaliseerde kleding. Of het nu gaat om bedrijfskleding met je logo erop of een uniek ontworpen T-shirt dat perfect bij jouw persoonlijkheid past, wij maken het mogelijk. Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel in het ontwerp als in de kleding zelf.


Autoglanz Producten

Voor de autoliefhebbers onder ons bieden wij een assortiment aan Autoglanz producten. Van wax en shampoo tot speciale reinigingsmiddelen, wij hebben alles om jouw voertuig te laten stralen als nooit tevoren. Jouw auto verdient de beste zorg, en wij bieden de producten waarmee je dat kunt realiseren.


Unieke Geschenkjes

Verras je geliefden met een uniek en persoonlijk geschenk. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, onze creatieve ideeën maken elk geschenk bijzonder. Van gepersonaliseerde mokken tot handgemaakte sleutelhangers, wij hebben iets voor elke gelegenheid.


Motorsport Service

Bij 2Fast D'Sign gaan we verder dan producten; we bieden gespecialiseerde motorsport service, gericht op rallywagens. Met Kimi's ervaring in het Belgische kampioenschap rallycross & Bachelor diploma autotechnologie. begrijpen we de unieke behoeften van rallyrijders en bieden persoonlijke aandacht om jouw rallywagen in topconditie te houden. Vertrouw op 2Fast D'Sign voor een volledige motorsport service, zodat jij je kunt concentreren op de race!


Over Ons

Kimi en Julie, de drijvende krachten achter 2Fast D'Sign, delen niet alleen een passie voor design en creativiteit, maar ook voor motorsport. Kimi is actief in het Belgische kampioenschap rallycross, waar zijn liefde voor snelheid en precisie tot uiting komt. Samen hebben wij besloten onze passies te bundelen en een plek te creëren waar klanten unieke producten kunnen vinden die met liefde en aandacht zijn gemaakt.


Bij 2Fast D'Sign streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze producten worden met zorg ontworpen en met oog voor detail vervaardigd. Of je nu op zoek bent naar een opvallende sticker, een stijlvolle outfit, hoogwaardige autoglanz producten of een speciaal geschenk, bij ons ben je aan het juiste adres.


Ontdek de wereld van 2Fast D'Sign en laat ons jouw passies tot leven brengen!

 

Power talk voor elke heat
Power talk voor elke heat
Ready to race
Ready to race
Service Skoda R5 Junior Planckaert
Service Skoda R5 Junior Planckaert
Service Porsche 997 GT3
Service Porsche 997 GT3
Altijd stickerssss!!
Altijd stickerssss!!