Rallycross

Rallycross is een opwindende en dynamische vorm van autosport waarbij coureurs strijden op een combinatie van onverharde en verharde ondergrond op een gesloten circuit. Het is een spectaculaire discipline die snelheid, behendigheid en vaardigheid combineert. Het Belgisch kampioenschap rallycross staat bekend om zijn competitieve veld en uitdagende banen.

In dit opzicht is Kimi Vermeulen een jong opkomend talent. Met een passie voor snelheid en een bachelor diploma in autotechnologie, brengt hij niet alleen zijn technische expertise naar het circuit, maar ook een indrukwekkende ervaring als service man. Zijn betrokkenheid bij het Belgisch kampioenschap rallycross benadrukt zijn toewijding aan de sport en zijn vastberadenheid om te excelleren in een competitieve omgeving.

Als rallycrosscoureur navigeert Kimi behendig door uitdagende bochten, springt hij over hobbels en versnelt hij op indrukwekkende rechte stukken, alles in het streven naar de hoogste podiumplaats. Zijn deelname aan het Belgisch kampioenschap versterkt niet alleen de competitie, maar draagt ook bij aan de opwinding en passie die inherent zijn aan de wereld van de rallycross.

Met Kimi Vermeulen vertegenwoordigt 2Fast D'Sign niet alleen een toonaangevende motorsport service, maar ook een sterke betrokkenheid bij de opwindende en adrenalineverhogende wereld van rallycross in het Belgisch kampioenschap.

Kalender BRX 2024

Round 1 Mettet

Circuit De Jules Tacheny, België

3 Maart 2024

Round 2 Arendonk

Glossocircuit, België

28 April 2024

Round 3 Arendonk

Glossocircuit, België

2 Juni 2024

Round 4 Maasmechelen

Duivelsberg, België

13&14 Juli 2024

Round 5 Arendonl

Glossocircuit, België

11 Augustus 2024 

Round 6 Valkenswaard

Eurocircuit, Nederland 

31 Augustus & 1 September 2024

Round 7 Maasmechelen

Duivelsberg, België

6 Oktober 2024

Round 8 To be confirmed


BRX Rallycross 2023

Het rallycross seizoen van 2023 was een periode van intense voorbereiding en grote veranderingen voor Kimi Vermeulen. De winter stond in het teken van ingrijpende verbeteringen, waaronder een nieuwe kooi, afgestelde motor en een complete transformatie van de binnenkant van de rallywagen. Helaas leidden deze inspanningen ertoe dat de eerste wedstrijd moest worden overgeslagen.

De tweede wedstrijd in Valkenswaard markeerde een keerpunt, waar Kimi voor het eerst met zijn Sierra de finale bereikte en indrukwekkend als 6e eindigde. Het derde wedstrijd weekend  in Arendonk bracht nog meer succes, met Kimi die voor het eerst het podium betrad en een geweldige tweede plaats behaalde.

Het seizoen kende echter ook uitdagingen. Ondanks een sterke start in de vierde wedstrijd, resulteerde een kleine aanrijding in de finale in een zesde plaats voor Kimi. Het vijfde evenement in Arendonk begon veelbelovend, maar een ongelukkig moment in de joker tijdens de finale resulteerde in een vierde plaats.

De zesde wedstrijd verliep overwegend goed, maar een duw in de start van de derde reeks betekende een abrupt einde van het seizoen vanwege onverwachte kosten. Tot op dat moment stond Kimi op een indrukwekkende derde plaats in het kampioenschap. Ondanks de ups en downs, toonde het seizoen de vastberadenheid en vaardigheid van Kimi in de wereld van de rallycross.

BRX Rallycross 2022

Sponsors

Kimi Vermeulen, onze gedreven rallycrosscoureur, wordt met trots ondersteund door toegewijde sponsors in de rallywereld. Een speciale dank aan Koen Deal Pleisterwerken, Tom Mauws Gevelbekleding en Renovatie, JT Motors, BA Elektriciteit, Steyaert Verzekeringen en VIVES Hogeschool. Hun support draagt bij aan Kimi's succes op het circuit.

We blijven op zoek naar nieuwe partners om onze motorsportpassie verder te versterken. Wil je deel uitmaken van ons avontuur en onze groei ondersteunen? Neem gerust contact met ons op. Samen bouwen we aan een opwindende toekomst in de rallycross!