Autoglanz Foam+ 500ml

Auto Glanz Foam+ – Laat uw producten schuimen (meer)
Foam+ is een speciaal samengestelde pH-neutrale schuimbooster die u kunt toevoegen aan uw bestaande Auto Glanz producten zodat deze meer gaan schuimen of schuimen. Door Foam+ toe te voegen kunt u uw producten op nieuwe manieren gebruiken, hun effectiviteit vergroten en er meer glijmiddel aan toevoegen. Bijv. maak je schuimvoorwasschuim beter. Gebruik uw trakfikfilms verwijderaar via de schuimlans. Voeg extra smeermiddel toe aan uw velgenreiniger, shampoo of APC om wrijving met oppervlakken te verminderen. Eenvoudig en kostenbesparend. De mogelijkheden zijn legio!

Kijk, dat is slim!
Foam+ is wat ons betreft een genie der groten! Omdat het de manier verandert waarop we onze producten gebruiken, zodat we er veel meer uit halen.

In tegenstelling tot chemie, die we gewoon op een gebied spuiten, heeft schuim een betere hechting. Als we product X aanbrengen als een schuim in plaats van een vloeibare vloeistof (in dezelfde mengverhouding), kan het product langer op het oppervlak blijven. En een langere werktijd betekent een beter oplossend/verzachtend effect.

Wat kan het zijn? Ja, het kan een velgenreiniger zijn waar je heel blij mee bent – maar echt schuimen kan hij niet. Doe het dan in een schuimspuit en voeg een beetje Foam+ toe – en je krijgt alle voordelen.

Foam+ verhoogt ook de smering of wat we het smeermiddel noemen. Dat is dat je de shampoo die je gebruikt nog gladder kunt maken, waardoor de wrijving tussen je washand en de lak minimaal is. Ergo – voer een nog zachtere wasbeurt uit.

Pure Shampoo werkt super goed in onze wastafel. Maar het werkt niet om met de schuimlans op de auto aan te brengen. Dat is het niet deed. Maar met Foam+ kan Pure nu in uw schuimlans worden gebruikt.

Minimaliseer overconsumptie
Een andere plek waar Foam+ het verschil kan maken is b.v. wanneer u uw schuimvoorwas in uw schuimlans mengt. Sommigen hebben de neiging om hun voorwasproduct te veel te gebruiken omdat de hogedrukreiniger misschien te "klein" is en niet genoeg water levert om fatsoenlijk schuim te maken. Maar in plaats van een duur voorwasproduct te veel te gebruiken, kun je in plaats daarvan een beetje Foam+ toevoegen. Het is veel goedkoper!

Compatibele producten
Op welke producten werkt Foam+? Het product getest met gunstig effect bij:

Consumptieproducten:

Alkalloy (randrand)
Brute (verwijderaar van verkeersfilms)
Bubblicious (shampoo met was)
Donder op
FabriClean (Stofreiniger)
Hoepels (Rim Shampoo)
Oneindig (APC)
Leer reinigen
Piste (schuimvoorwas)
Puur (Shampoo)
Rebound (Banden- en rubberreiniger)
Spritzer (voorwas op basis van citrusschuim)
Professionele producten:

Trade Verkeersfilmverwijderaar
Handelsshampoo (Shampoo)
Trade Allesreiniger (APC)
Trade Wheel Ontvetter (Rim Line)
Trade Snowfoam (Foam voorwas)
Trade Truck Wash (alkalische voorwas)
Uiteraard kan Foam+ samen met andere producten van andere merken worden gebruikt.

Instructies:

Foam+ wordt toegevoegd aan uw mixen zodat het een deel van het product dat u aan het verdunnen bent gedeeltelijk vervangt.

Vervang voor shampoos 1/4 van de hoeveelheid shampoo die u gebruikt door Foam+
Voor sterke chemie vervang je 1/3 van de hoeveelheid chemie die je gebruikt door Foam+
Vervang voor voorwasproducten 1/5 van de hoeveelheid chemie die u gebruikt door Foam+
Bovenstaande tarieven zijn indicatief. Hoeveel je moet toevoegen hangt af van hoeveel schuim/glijmiddel je wilt. Begin met een dopje en werk je omhoog.. Het schuimt VEEL 

18,00 €