Autoglanz Hydreseal 250ml

AutoGlanz HydReSeal zal één van de makkelijkst aan te brengen producten in je collectie zijn. Tijdsbesparende producten, die toch hoge kwaliteit bieden, zijn momenteel erg trending. Werk, verplichtingen, sport, hobby en alle andere dingen die de vrije tijd opslokken zorgen ervoor dat het moeilijk is om de tijd te vinden om de auto uitgebreid te verzorgen. HydReSeal speelt in op deze ontwikkeling.

AutoGlanz HydReSeal is een zeer geconcentreerde, veelzijdige, contactloze sealant gevuld met soliconenrijke polymeren. Het is ontworpen als een Spray-on Rinse-off systeem direct na het handmatig wassen van de auto. Dit wil zeggen tussen de laatste afspuit-beurt en het droog proces.

De lak wordt na het aanbrengen direct stralender en extreem waterafstotend. Het voordeel van het aanbrengen van een hydrofobe laag is het verbeteren van de beading, maar ook zijn zelf reinigende vermogen als een direct resultaat. HydReSeal zorgt ervoor dat regen en vuiligheid niet kan ophopen op de lak en zal worden afgespoeld. De duurzaamheid kan 3 maanden, of langer, zijn bij normale wasbeurten. Wanneer u AutoGlanz HydReSeal wilt gebruiken als een wet-coat verdun deze dan in een sprayflacon tot 1 ml op 1 liter. Goedkoper dan dit kan bijna niet.

HydReSeal kan ook worden gebruikt als een op zichzelf staande coating waardoor het een erg veelzijdig product is. Op deze manier kan er een standtijd worden gehaald van 6 maanden. Eenvoudig aanbrengen door middel van een microvezel of applicator en poets uit met een hoge kwaliteit microvezel doek. Advies is om wel per paneel de auto af te werken.

30,50 €