Autoglanz Refresh 500ml

Alcohol Panel Wipe

Zoals we al vaak hebben gezegd, is voorbereiding echt de sleutel als het gaat om het toevoegen van bescherming. De enige manier om de beste resultaten te bereiken, is ervoor te zorgen dat het gebied waarop u zich beroept, correct is voorbereid en gereinigd. Eventuele verontreinigingen /product die achterblijven, verminderen niet alleen het eindresultaat, maar kunnen het voertuig er zelfs slechter uit laten zien dan wanneer het helemaal niet zou worden behandeld.

Daarom hebben we Refresh gemaakt, onze gloednieuwe paneelveeg. Refresh Panel Wipe is een mengsel van pure alcoholen en oplosmiddelen geformuleerd om polijstresten te verwijderen en op te lossen en vervolgens af te flitsen om een 100% ontsmet oppervlak achter te laten. Het is ontworpen om alle polijstresten, oliën en zelfs afgebroken LSP te verwijderen, zodat chemisch verlijmende coatings (zoals ons P Lite-assortiment) de maximale hoeveelheid bindingen met de lak van uw voertuig kunnen vormen.

Onze Refresh is gemakkelijk de sterkste paneeldoek op de markt met een geconcentreerde mix van alcohol oplosmiddelen. Het is ontworpen om oliën en polijstresten snel / onmiddellijk op te lossen voor / na het polijsten om het oppervlak voor te bereiden op die ultraduurzame en dure coatings die op de juiste manier moeten worden aangebracht. Het beschikt over een snelle flash-off om uw oppervlak snel vrij van verontreinigingen en klaar voor gebruik te laten. Het is ook koolwaterstofvrij, wat minder gevaar voor de gezondheid betekent bij herhaalde blootstelling. Bovendien bevat Refresh geen toegevoegde geur of kleurstof om ervoor te zorgen dat er geen residuen op het oppervlak achterblijven, omdat zowel kleurstoffen als geur alleen dit kunnen doen.

Hoe te begeleiden:

  1. Goed schudden voor gebruik.
  2. Breng het product rechtstreeks aan op het te reinigen oppervlak.
  3. Gebruik een hoogwaardige microvezeldoek om het hele oppervlak af te vegen.
  4. Om ervoor te zorgen dat al het product wordt verwijderd, gebruikt u een andere schone microvezeldoek om het hele paneel opnieuw af te vegen.
17,00 €