Autoglanz Supernova 500ml

Supernova is anders dan andere glazes.

Supernova is een glaze gebaseerd op hybride technologie. De basis bestaat namelijk ui een duurder soort silliconen met een cobinatie van wax. Wanneer dit op de juiste manier in dezelfde moluculaire massa wordt gecombineerd krijgt u een glaze die maskeert met de duurzaamheid van een wax.

Supernova maskeert de aanwezigheid van swirls en tegelijkertijd biedt het bescherming en glans voor de lak.

De Autoglanz Supernova hecht op iedere soort lak en is effectief op iedere kleur.

Omdat het product anders is dan andere glazes, roept het vaak vragen op.

Hieronder worden een aantal van deze vragen beantwoort.

Verwijderd het krassen?

Nee, het maskeert krassen/swirls door deze te vullen. Doordat de Supernova een hybride glaze met een mix van siliconen en wax is, zal deze aanzienlijk langer houden dan iedere andere glaze.

Kan ik het als wax gebruiken?

De Supernova is ontwikkeld als duurzame showglaze om krassen te vullen/maskeren en dan wel met een langere standtijd dan de concurrentie. Heb je geen krassen/swirls die je wilt maskeren? Gebruik dan gewoon een wax.

Was je het er na een aantal dagen af?

Nee! Supernova bindt zich aan de lak zoals een wax dit ook zou doen. Dit betekent dat wanneer men een juiste pH-neutrale shampoo zou gebruiken, de Supernova net zo lang zal blijven als een wax.

In het kort: Supernova is een gemakkelijk te gebruiken show glaze. Supernova geformuleerd om bescherming en glans toe te voegen aan de lak, terwijl het de zichtbaarheid van swirls vermindert.

Inhoud: 1x AutoGlanz Supernova Paintwork Glaze 500ml

19,00 €